Congress Care breidt portfolio uit op het gebied van tandheelkunde en mondzorg

Congress Care breidt portfolio uit op het gebied van tandheelkunde en mondzorg

Al heel wat jaren werken wij met veel plezier werken aan het Voorjaarscongres van de NVvK (Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde) en VBTGG (Vereniging tot Bevordering der Tandheelkundige Gezondheidszorg voor Gehandicapten). Tevens organiseren we geregeld samen met de NVvK het najaarscongres van hun vereniging.

Het eerste Voorjaarscongres  was voor Congress Care het begin van congressen voor deelnemers die breed geïnteresseerd zijn in de tandheelkunde, met name  in de tandheelkundige verzorging van mensen met een beperking, angst, psychische problematiek, medisch gecompromitteerden en kinderen.

Tandartsen, mondhygiënisten, mondzorgkundigen, assistenten en alle andere teamleden zijn ook ieder jaar van harte welkom!

Vanaf 2013 zijn we op initiatief van Joanne Alkemade ons mondzorgportfolio  gaan uitbreiden . Samen met haar is Congress Care de Vakbeurs Mondhygiëne begonnen wat na 6 edities een waar begrip is in de mondzorg!

Eind september zullen we voor het eerst de Bij- en Nascholingsdagen van Cobijt houden. Deze dagen zijn in het bijzonder  interessant voor  professionals werkzaam in de mondzorg in bijzondere zorggroepen.

Met veel enthousiasme zijn we druk bezig met de voorbereidingen van dit congres en we vinden het erg leuk om zo nog meer thuis te raken  in de mondzorg. We hopen dan ook in de toekomst nog vele congressen voor deze doelgroep te organiseren!

Voor meer informatie over onze congressen: https://congresscare.com/congress/