NVDV Webinar: De Dermatoloog Draait Door

NVDV Webinar: De Dermatoloog Draait Door

Gisteren organiseerden we in samenwerking met de NVDV (Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie)  een vakgerelateerd praatprogramma waarbij zij samen met een aantal tafelgasten met hun leden interactief over vier actuele onderwerpen in gesprek gingen.

Het avondprogramma werd uitgezonden vanuit de De Hallen Studio’s in Amsterdam West. Het NVDV Webinar vond hier plaats in de oude tram-remise. De grootste deuren, de rauwe stenen muur, het licht vanuit het dak en het indrukwekkende licht- en geluidplafond gaven het geheel een unieke sfeer en uitstraling.

Alle ingeschreven NVDV leden konden vanuit thuis het programma online volgen. De technische ploeg, organisatie en sprekers ter plaatse werden bij binnenkomst door middel van een sneltest gecheckt op Covid-19. Gelukkig allemaal negatief; groen licht dus!

Met Astrid Joosten en Maarten Vermeer als voorzitters kwamen verschillende onderwerpen aan bod; werd er gepresenteerd en gedebatteerd. Een prachtig eindresultaat met ruim 250 kijkers!

Congress Care ondersteunde de NVDV in de contacten en voorbesprekingen met Astrid Joosten, Maarten Vermeer en de verschillende sprekers, de contacten met de sponsoren en zorgde er op dat avond zelf voor dat alles op rolletjes liep.