(online) 9e Therapie op Maat congres

(online) 9e Therapie op Maat congres

Op wereldkankerdag organiseerde SONCOS samen met CongressCare de 9e editie van het congres Therapie op Maat 2021 (TOM). Onder bevlogen leiding van de voorzitter van de congrescommissie JeanKlinkenbijl, is de commissie er wederom in geslaagd om weer een mooi multidisciplinair programma neer te zetten. Het programma zat vol met noviteiten, vaste onderdelen en vooral een continuering en uitbouw van deelname van alle specialismen die patiënten met kanker behandelen.

Destijds is SONCOS opgericht door NVCO, NVMO en NVRO, maar inmiddels is de lijst met samenwerkende verenigingen enorm gegroeid. Zo hebben kenden we dit jaar meer parallel sessies dan ooit tevoren, deze waren o.a. in samenwerking met NVALT en de NVU Urologie samengesteld.

We kijken terug op een zeer geslaagde congresdag én dito woensdagavond, waar meer dan 110 AIOS’ van gedachten wisselden over werkdruk, burn-outs, het werken tijdens de COVID pandemie en multidisciplinair een Melanoom casus doornamen.

We bedanken de congrescommissie, bestuur SONCOS, de sponsors en alle deelnemers voor het tot een succes maken van deze twee dagen! De deelnemersaantallen hebben in elk geval laten zien, dat het congres een waar instituut is, waar men graag onderdeel van is.