Online SPACE 4 AYA congres

Online SPACE 4 AYA congres

Wat een mooie online congresdag gisteren! Vanuit Stadion de Galgenwaard streamden we op het platform van Let’s Get Digital, Bano Event Technology, SPACE 4 AYA. In opdracht van het Nationaal AYA ‘Jong & Kanker’​ Zorgnetwerk.

AYA’s (adolescents and young adults) zijn jongvolwassenen gediagnosticeerd met kanker in de leeftijd van 18 tot 35 jaar. SPACE 4 AYA is een congres wat wordt georganiseerd voor en door zorgprofessionals en AYA’s.

Ook online was er SPACE voor AYA’s! In de virtuele AYA lounge waar alleen AYA’s toegang tot hadden, 1 op 1 met elkaar in contact via de chat of speeddaten met andere deelnemers; 5 minuten in gesprek met iemand die je bij een live congres niet zo snel zou aanspreken; erg leuke reacties op gehad!

Plenaire presentaties onder leiding van dagvoorzitter en ambassadeur Tom van ’t Hek, interactieve parallelsessies, ingeleid met een video om vervolgens met alle deelnemers in beeld het gesprek aan te gaan en virtuele poster presentaties voorzien van poster, pitch en chat.

Sophia Sleeman en Dennis de Graaf waren de hosts in de lobby, maakten de deelnemers wegwijs op het platform en informeerden de deelnemers uitgebreid over het Nationaal AYA netwerk. Well done! 🙂

Wat een waardevolle dag; trots om te hebben bijgedragen aan de organisatie!