We zijn live! – de Congress Care Academy

We zijn live! – de Congress Care Academy

We zijn live! De Congress Care Academy! Afgelopen weken hebben we achter de schermen hard gewerkt om een online on demand nascholingsplatform op te tuigen – De Congress Care  Academy – is hiermee een feit.

Zo’n 1500 deelnemers hebben afgelopen week als eerste toegang gekregen tot de Academy.

Een academy; wat is het?

In deze hectische tijden is het voor zorgprofessionals soms lastig om een hele dag in de agenda vrij te maken voor het volgen van een (online-) nascholing.

Wanneer tijd beperkt is en alleen een kort pakkend programma in de vorm van bijv. een 2-urig webinar mogelijk is; kunt u het nascholingsaanbod verlengen door vooraf opgenomen sessies na afloop aan te bieden in de Congress Care Academy. Deelnemers kunnen dan geaccrediteerde losse sessies of programmaonderdelen volgen op een moment dat het hen uit komt! Organiseert u een langere nascholing met parallelprogramma? Opgenomen sessies kunnen in de Congress Care Academy aangeboden worden; waardoor deelnemers ook de andere sessies uit het parallelprogramma kunnen volgen.

Enkele voordelen op een rijtje;

  • Uw deelnemer bepaalt zelf op welk moment hij welke nascholing (of deel hiervan) bekijkt;
  • Uw deelnemer ontvang – direct – na het volgen van de nascholing (of deel hiervan) én het juist beantwoorden van de accreditatie vragen een PDF met hierin het certificaat;
  • U bepaalt zelf óf en voor welke delen er eventueel aanvullend registratiegeld voldaan moet worden;
  • In het geval van een congres met parallelle sessies, stelt onze academy uw deelnemers zelfs in staat om voor dezelfde nascholing meer punten te behalen, dan zij voor de live editie zouden kunnen doen (men kan namelijk – in tegenstelling tot live congressen – álle parallelle sessies volgen);
  •  
  • Met een persoonlijk profiel binnen de Congress Care Academy, kan de deelnemer ook deelnemen aan on demand nascholingen van gelieerde beroepsgroepen. 2 vliegen in 1 klap; een breder aanbod voor uw congres deelnemer en een groter bereik van uw nascholing.

Zoals u van ons gewend bent, geldt ook hier: U zorgt voor de inhoud; wij nemen u het tijdrovende werk uit handen!

Interesse? We horen het graag! Neem contact op met p.klerkx@congresscare.com of r.zikkenheimer@congresscare.com.

Kort samengevat